Op zondag 14 april hebben onze leerlingen het Landelijke Graadexamen Piano met goed gevolg afgelegd. De leerlingen werden in staat gesteld om theoretisch en praktisch examen te doen op verschillende niveaus. Na afloop van het examen kregen de leerlingen een schriftelijke beoordeling mee en een Getuigschrift om trost op te zijn! Het was een positieve stimulans om te ervaren!

Het jaar 2019 zijn wij begonnen met een verassend muzikaal feest – Nieuwjaarsconcert! Dit leek ons de beste manier om het nieuwe jaar in een goede stemming te beginnen. Hier maken wij graag een jaarlijks terugkerende traditie van. Het is zeer stimulerend voor alle leerlingen om regelmatig voor zo’n welwillend en warm publiek op te treden.
Hoewel het lesseizoen kortgeleden begonnen is, hebben de kinderen en volwassenen zeer snel en met grote enthousiasme hun nieuwe pianostukken ingestudeerd. Onze leerlingen presenteerden een uitermate aantrekkelijke en zeer diverse programma. Niet alleen werden werken uitgevoerd van bekende en minder bekende klassieke componisten uit verschillende landen en tijdperken, ook hebben onze pianisten voorafgaand aan hun optreden een voordracht gegeven. Op deze manier ontwikkelen wij de podiumpresentatie van onze talenten!
Na afloop van ons concert was er gelegenheid om gezellig na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

De leerlingen van onze school hebben uitstekend gepresteerd tijdens Steinway & Sons Internationaal Pianoconcours 2018!